batmassivestudentcat: antara sebab aku susah …

batmassivestudentcat:

antara sebab aku susah nak percaya kat budak2 tudung labuh yg konon nya ikut badan dakwah macam IKRAM, ISMA dan sebagainya ni lah sebabnya…

kadang2 nampak baik pergi usrah, daurah, bagi talk ttg islam, dan macam2 lagi aktiviti…. tapi dalaman tu hanya Allah yg tahu.

bayangkan ini hanya sedikit kes yang tersebar, macam tips of iceberg… aku percaya banyak lagi kes2 budak2 tudung labuh ni buat sumbang mahram dan maksiat secara tersembunyi…

seronok untuk kita tapi sebenarnya ini satu petanda bencana utk umat islam keseluruhannya…

Categories